Dritë diellore – rrugëtim shekullor dhe jetësor për liri (The Solar Shine – The Age-Long Way and the Vital for Freedom)

3 Pages Posted: 22 Mar 2019

See all articles by Shkelqim Millaku

Shkelqim Millaku

University of Prizren - Faculty of Philology

Date Written: February 10, 2019

Abstract

Albanian Abstract: Libri: “Skënderbeu dhe porositë për shekullin XXI” Prishtinë, 2018, nga autori Jakup Krasniqi ofron studime, mendime dhe shkrime krahasuese që janë mjaft interesante për simbolin e bashkimit të shqiptarëve, i cili simbol kombëtar, me emrin Skënderbe e kemi të njohur kombëtarisht dhe ndërkombëtarisht për 550 vite. Simbol i rezistencës arbërore dhe i frymëzimit brez pas brezi për liri dhe çlirim.

English Abstract: The solar shine – The age-long way and the vital for freedom
The book “Skënderbeu dhe porositë për shekullin XXI” Prishtina, 2018, by the author Jakup Krasniqi offers the comparative studies, thoughts and scripts that are very interesting for the symbol of the unification of Albanians, whose national symbol Skanderbe is known nationally and internationally for 550 years. The symbol of arboreal resistance and generational is inspiration for liberty and liberation.

Note: Downloadable document is in Albanian.

Keywords: Jakup Krasniqi, Skënderbeu dhe porositë për shekullin XXI

Suggested Citation

Millaku, Shkelqim, Dritë diellore – rrugëtim shekullor dhe jetësor për liri (The Solar Shine – The Age-Long Way and the Vital for Freedom) (February 10, 2019). Available at SSRN: https://ssrn.com/abstract=3331845 or http://dx.doi.org/10.2139/ssrn.3331845

Shkelqim Millaku (Contact Author)

University of Prizren - Faculty of Philology ( email )

Prizren
Kosovo

Register to save articles to
your library

Register

Paper statistics

Downloads
2
Abstract Views
56
PlumX Metrics